Over ons

Wij zijn een stel zoete aardappelboeren, ondernemers en veteranen uit de voedingsindustrie die van zoete aardappelen houden. Niet alleen vers, maar ook als diepvriesproduct, vooral als zoete aardappelfriet. We waren verbijsterd over het feit dat de regio in de VS die meer 50% van de zoete aardappelen verbouwt, waaronder de zoete aardappel die de beste zoete aardappelfriet produceert (ja, je proeft echt verschil!) niet over een productiefaciliteit voor zoete aardappelfriet beschikte. De faciliteiten die elders bestonden, betroffen vooral omgebouwde, verouderde fabrieken en konden onmogelijk recht te doen aan dit prachtige voedingsmiddel.

Wij besloten dit gemis te verhelpen. In 2013 stelden we het beste team van ingenieurs, experts uit voedingsindustrie en voedingsdeskundigen samen. We richtten Trinity Frozen Foods op, zodat onze familie en die van jou kunnen genieten van zoete aardappelfrietjes zoals ze bedoeld waren. Geteeld in de beste aarde, verwerkt in een gespecialiseerde fabriek en geproduceerd door de allerbeste zoete aardappelexperts van Noord-Amerika.

Wij produceren en leveren onze diepgevroren zoete aardappelproducten rechtstreeks aan voedingsdistributeurs, restaurants, supermarkten en de USDA.